Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

maj 2019

Mors dag på Seaside

26 maj @ 12:00 - 18:00

Samlas med mor i  Seaside atmosfär runt en italiensk buffé, mor förtjänar bubbel!

Mer information »

juni 2019

Drengsång på Björkö – Sjung in nationaldagen!

6 juni @ 12:00 - 18:00

När sjöng du senast tillsammans med en manskör på en brygga i hjärtat av Göteborgs norra skärgård! "Hellmans drengar" kommer till Seasides brygga under två dagar. Kom, lyssna och sjung med - En upplevelse utöver det vanliga!

Mer information »

Drengsång på Björkö, igen!

7 juni @ 16:30 - 23:00

När sjöng du senast tillsammans med en manskör på en brygga i hjärtat av Göteborgs norra skärgård? "Hellmans drengar" kommer åter till Seasides brygga. Kom, lyssna och sjung med - en upplevelse utöver det vanliga!

Mer information »

Sommarfest med Tredrag Vs Pipistrello

14 juni @ 17:00 - 23:30

Ett färdigt event för er som enkelt vill bjuda anställda, kunder eller familj på skärgårdsfest. Ett komplett festpaket för 1 till 400 personer!
Med både transport, middag och underhållning fixat kan ni själva luta er tillbaka och njuta av en händelserik kväll - smakfullt vid havet.

Mer information »

juli 2019

Allsång på Björkö

11 juli @ 17:00 - 01:00

Premiär allsång på Björkö 2019 Allsång På Björkö är sedan 2010 ett årligt återkommande sommararrangemang på Seaside Björkö. Varje torsdag slussas publiken under lekfull ledning av allsångs chefen Harald Treutiger och trubadurerna Thom & Mangan genom solnedgång och in i sommarnatten med underhållning. Med allsång & quiz, bryggdans, gästartister, god mat och röj på Seaside Björkös underbara allsångs brygga är arrangemanget en unik upplevelse. Boka din biljett HÄR Meny denna kväll på buffén Chilli, Citron -och timjanmarinerad kycklingfilé Tillbehör flera…

Mer information »
+ Exportera evenemang
Follow by Email
Facebook