På Söndagen 25/5 har vi Mors dagsittning med en spännande 3-rätters meny som kocken Henrik har satt ihop. Pris för menyn är 575 kr och till Mor ingår ett glas bubbel. Bord går att bokas här. Vi har öppet 12-19 (köket stänger 18).
Ps. Tips – boka krogbåt till firandet! Supersmidig transport som också går att boka på vår hemsida!
Morsdagmeny
Förrätt
Liten sallad på pilgrimsmussla, äpple och pepparrot, serveras med ramslöksemulsion, stenbitsrom och rågbrödscrunch
Small salad with scallop, apple, and horseradish, served with wild garlic emulsion, lumpfish roe and rye bread crunch
Varmrätter
Rostad kalvytterfilé med ramslökscrème och hasselbackspotatis
Roasted veal sirloin with wild garlic cream and Hasselback potatoes
Eller
Ugnsbakad torskfilé med grön sparris, Sandefjordssås med örter, raspad pepparrot samt potatispuré
Baked cod fillet with green asparagus, Sandefjord sauce with herbs, grated horseradish, and potato purée
Dessert
Rabarber och vaniljbrûlé
Rhubarb and vanilla brûlée
525:-