fbpx

Caféutbud åt friluftsfolk, krogbåt åt skärgårdsfolk


Stämning och värmande omtanke vid glest möblerade bord och framför brasan.
Caféutbud för värmande av fiskande händer, runt koppar av varm choklad. Lunchsoppor på torsdagen och krogbåt från Öckerö, Hälsö och Källö-Knippla till populär Á la Carte .

Tacka alla för helgen som gått! Kul att se hur allt fler deltar i skapandet av Seaside som Björkös vardagsrum. Stämningen ni som gäster skapar tillsammans med oss är sällsynt skön att arbete i.

Lite extra tacksamma över stora bryggor och ytor
När man mutat in sin plats i baren under flera år, kan det kännas omtumlande att i stället slå sig ner vid ett bord och plötsligt bli bordsserverad 🙂 .

Men solidariteten och respekten i omtanke om varandra på ön är fin att se. I år är vi extra tacksamma för våra generösa ytor på bryggor, uterum, restaurang och cafe delar.

Café-utbud för att värma friluftsfolk och Öringfiskare.
Denna veckan startar öringsfisket. Ökande vindar med regn kommer förstärka mysstämningen framför Seasides brasa. Veckans Café-utbud kommer därför passar särskilt väl för att värma öringfiskande händer runt koppar av varm choklad, toppade med marsmallows.

Take-Away fortsätter, lunchsoppa på Torsdag.
Likt förra veckan erbjuder vi på torsdagarna ärtsoppa samt våra café-soppor med pannkakor för hemmavarande, både på våra bryggor och som take-away.
Bryggrätt som denna veckan är Buff Bourgogne och Café-utbudet går ut som Take Away fredag-Söndag.

Henrik bjuder på överraskning, krogbåten kan bokas för hämtning
Vi forsätter också med vår á la Carte meny som visat sig så populär bland Björköborna. Henrik lovar bjuda på en överraskning till de som bokar bord.

För att ge boende på Öckerö, Hälsö och Källa-Knippla möjligheten att ta del av vår meny på ett enkelt sätt finns nu möjligheten att boka bord inklusive båttransport tur och retur mellan öarna.

Härligt välkomna i vård av Björkö-anda, omtanke om varandra!

David med Besättning!