fbpx

Drengsång på Björkö med Hellmans drengar 5&12 Juni

BOKA BILJETTER till 5 juni HÄR!
Boka biljetter till 12 juni här!

Inspirerad av tidigare föreställningar, både av publiken och Drengarna själva, kommer Hellmans Drengar till Seaside igen, söndagarna den 5 & 12 juni . Kom, lyssna på och sjung med oss på bryggan. Det blir en vänskaplig reunion för oss som var med sist och garanterat en ny unik upplevelse med samhörighet i fokus för de som är nya. Det finns säkert möjlighet till en sväng om på bryggan även denna gång!

Nu skapar vi tradition!
 

Information

Datum: 5 Juni och 12 Juni

Tid: 15.00 – 17.00, maten serveras från 12:30

Priser: Enbart entré: 260 kr, Entré + skärgårdsbuffé: 540 kr, Entré + skärgårdsbuffé + transport med buss från Nils Ericson Terminalen (avgång 11:45 & retur 18:00): 595 kr

MAT och Transportpaket

Innan spelningen kommer vi erbjuda en skärgårdsbuffe eller en räkmacka på restaurangen som går att boka till dina biljetter. Seaside hämtar som vanligt upp med Båt från kajerna i Norra skärgården samt med Buss från centrala Göteborg, transport bokas också genom tickset. Transport med buss från Nils Ericson Terminalen avgår 11:45 & retur 18:00.

Bussen avgår från Nils Ericssons terminalen (vilken gate det är syns på infon inne på Nils Ericssons bokad gate i terminalen).

Såklart går det också att boka bord i vår resturang och sedan flytta ut till bryggan innan spelningen börjar.

BOKA BILJETTER till 5 juni HÄR!
Boka biljetter till 12 juni här!