Bröllop i Skärgård

Klippvigsel – Bryggdäck – Väderskydd – Upplevelsemat – Sjöbodsboende – Bröllopskonsult

Fokus på glädje tillsammans

Bröllop på genuin skärgårdsö, vigsel ute på klipporna eller på det stora bryggdäcket. Under öppen himmel eller stilfullt väderskyddat med vita segel.

Mat serverad enligt klassiskt vacker a la Carte eller upplevelsemat för glädjefyllt och lättsamt mingel med ”social dinner servering”.

Seaside Björkö har bröllopspaket för er som framför allt vill fokusera på glädjen att få fira er dag och umgås tillsammans med de som ni älskar mest.

Fartyg, båt eller buss från stan på 35 minuter

Samla ihop gästerna i stan där de blir hämtade med fartyg och ge dem en skärgårdstur ut till Björkö. Eller hämta upp gästerna vid olika kajer längs hamnen, Hisingen och skärgårdens öar.

Som bröllopspar kan ni anlända med Seaside Björkös motorbåtskatamaran eller taxibåt om ni vill. Väljer ni hjulburen transport så går det bilfäjor varje halvtimma och det tar 35 minuter från centrala Göteborg fram till bröllopslokalen.

Resan Hit….

Vigsel på Klipporna – enkelt gångavstånd

Seaside Björkö ligger lätt tillgängligt med bil fram till dörren. Men också precis vid Björkös klippor med utsikt över havet ut mot väster.

På dessa klipport kan ni blin man och hustru med Göteborgs Norra skärgård som fond, ca 2 minuter promenad i högklackat från Seaside Björkö.

Bryggdäck – vita segel Väderskyddar

Skulle vädret välja att shivas just den timmen ni skall bli man och fru så hissar vi de vita bryggslen på Seasides stora bryggdäck och viger er där.

Under dessa segel i direkt anslutning till bröllopslokalen, kan ni också ta brudskålen och tillbringa sommarnatten i mingel, fest och dans även om det skulle regna.

Vacker a la Carte – eller lättsam social Dinner

Är er önskan en klassisk sittning, så serverar Seaside Björkö en vacker och skärgårdsrustik la Carte middag. Föredrar ni en mer lättsam miljö som gynnar samtal och mingel mellan gästerna så föreslår vi någon av våra matupplevelser eller ”social dinner” serveringar.

Matupplevelser….

Boende – sjöbod eller Hotell

När kvällen är över kan ni välja att ge era gäster möjligheten till en natt i sjöbod eller boende på ”Hotell on the rocks” med utsikt öve Björköfjorden. Det ingår en stillsam båttur i boendet.

För de som väljer annat boende eller hemtransport kan Seaside erbjuda chartrad buss som tar sällskapet tillbaka till stan på 35 minuter.

Boende…

Johnny – säkrar upp er viktiga dag

Ett bröllop på Seaside Björkö och vägen fram till den dagen, skall vara en tid av glädje, med fokus på upplevelsen och firandet tillsammans med de man älskar mest. Därför har alla bröllopspar på Seaside björkö möjligheten att bolla alla sina frågor planering och önskningar med Björköbon Johnny.

Jonny har hjälpt hundratals brudpar att planera och genomföra sina bröllop. Han följer er från er bokning fram till den stora dagen, vilket oftast är över ett år. Det är Johnny som hjälper er kommunicera exakt hur ni vill ha det och hittar lösningar, så att ni kan fira er dag och tiden fram till den i trygg glädje.

Pris från 999 kr pp ink moms

Related Posts

Follow by Email
X