Sommarfest för två, eller två hundra!

Buss eller båt – Liveband på bryggan
Skärgårdsbuffe – DJ i natten – Buss eller båt

Sommarfest för det lilla och det stora företaget, från två till två hundra personer.

Seasides populära sommarfest med underhållning, mat och transport gör det möjligt för alla storlekar på företag att erbjuda stor fest åt sina anställda eller kunder.

I paketet ingår hämtning och lämning med buss från stan eller med båt från öarna i Göteborgs norra skärgård. (inklusive Hisingen…)

Hämtar från stan och skärgård

Seaside hämtar med bussar från stan och taxibåtar från Hisingen och norra skärgårdens öar. Allt ingår i paketet oavsett om ni är fyra eller fyra hundra personer.

Transporten går även att välja bort om ni föredrar att ta egen transport, båtplatser finns på Krogbryggan.

Skärgårdsbuffe och välkomstdrink

På krogen välkomnas ni med en drink och tar sedan för er själva från buffen inspirerad av Björkö natur och skärgårdsliv. Något för alla smaker, portioner och allergier.

Pippistrello och  Tredrag skapar blå sommarfest.

Den smått galna Pippistrello (som för övrigt betyder fladdermus på Italinska….) underhåller runt borden under dagen. Tredrag tar över mot kvällen med i klassisk ”coverbandsglädje” och fest på stora bryggdäcket.

Fram mot natten fladdrar Pippistrello över i kvällsskepnad för att skapa lönn-krogskänsla i blå sommarnatts-stil som DJ.

Chartrad buss tillbaka till stan

När kvällen är över tar chartrade bussar de som vill tillbaka till stan och Seasides båtar skärgårdsfolket tillbaka till sina öar.

Pris från 608 kr pp ink moms
Follow by Email
X