fbpx

Really Dan på Seaside 2 Augusti 2024

Köp biljetter här!

Really Dan har i över 10 år spelat låtar ur Steely Dan’s låtskatt. Nu kommer dom till Seaside och intar scenen den 21 Juli!

Really Dan spelar det bästa av Steely Dan, t.o.m bättre säger många som sett dom, det är kanske en överdrift, men helt klart är att bandet låter fantastiskt bra, och gillar du Steely Dan kommer du att älska detta, om du inte hört dom kommer du att göra det efter denna kväll. Really Dan har en NY medlem som lyft bandet ännu mer, missa inte detta.

Bandet säger själva att de snor låtar, men bara från de bästa och av kärlek. Steely Dan fick dem att tappa hakan på 70-talet med sina snärtiga, finurliga och välarrangerade melodier och fyndiga texter och bandet kan helt enkelt inte låta bli att gräva i den skattkistan. Visst. Det är knepiga låtar att efterapa men Really Dan består inte av några duvungar precis.

”Vi koncentrerar oss på gitarrdominerade Dan-nummer och vi älskar att sjunga om den mystiske Doktor Wu, gröna örhängen, svarta fredagar, logiska kringlor och Babs and Clean Willies dramatiska skilsmässa. För att inte tala om hur härligt det är att konstatera ”Yes, there’s gas in the car!”.

Lineup: Peeter Wiik – gitarr/sång Per Strandberg NY – gitarr/sång Jan Corneliusson – keyboards/sång Owe Almgren – bas Tomas Olsson – trumolog

Tider

Mat / Dryck 18.00-20:00
Bandet går på 20.00

Köp biljetter, och mat eller båtbiljetter här!

Vi ses på bryggan!