Hummerfiske i Göteborgs norra skärgård

Följ med oss ut på ett fiskeäventyr med gamla anor, 2-4 pers.  Tillsammans med er guide bär det av ut till havs i jakt på det som brukar kallas havets svarta guld. Bli inte förvånade om ni får se säl på er väg ut genom skärgården. Ni lär er vittra och agna burarna med hjälp av erfarna fiskare som känner till de bästa fiskevatten.

Turen är på 3-4 timmar inklusive fika på vägen. Säkerhetsutrustning och arbetskläder som behövs får ni låna, se till att ha varmt under samt bra på fötterna.

Trerätters Hummersupé

Vad passar bättre än att avrunda kvällen med en riktigt god middag tillagat på det bästa havet har att erbjuda. Detta är att uppleva Västkusten på riktigt.

Pinfärska råvaror omsorgsfullt smaksatta med utvalda kryddor, ackompanjerade med goda såser och kanske en snaps till. Till förrätt serveras en hummersoppa med smak av whiskey serverat med räkor och blandsallad. Som huvudrätt avnjuts en vitlöksgratinerad hummerhalva med en fin bit kummel och rostad mandelpotatis. Det söta avrundar måltiden bestående av en Vaniljpannacotta med hallonkompott.

Låt väl smaka!

1 595 kr per person, exklusive moms
  • Ca 3 timmars hummerfiske
  • Fika på båten
  • Trerätters hummersupé

Dryck finns att köpa till.

Vänligen kontakt oss på 031-92 94 10 eller info@seasidebjorko.se för bokning!

0