fbpx

Sol, omtanke och frisk luft på Seasides stora bryggor!

37038053392_13b71da1e8_o.jpg (Demo)
Vädret ser lovande ut inför helgen!

Kommande helg ser ut att ge lika mycket sol, frisk luft och omtanke mellan människor som helgen som gick. Vi lanserar ett café-utbud åt fikasugna, ärtsoppa åt de hemmavarande och Björkö-kryddad bryggrätt till helgen. A la Carten går som vanligt och kan med fördel beställas som “take-away”. Skicka gärna en hälsning om ni kommer!

Hjärtligt tack för alla positiva omdömen!

Stort tack för helgen som var. Det märktes att många ville komma ut en stund i skärgårdsnaturens friska luft. Omdömena vi fått under helgen gällande maten har varit översvallande, hjärtligt tack för det och hjärtligt välkommen i besättningen till Henrik Ahl, som står för kockandet denna säsong.

Tillmötesgår alla fikasugna friluftsgäster

Kommande vecka fortsätter vi på Seaside att försöka vara en positiv och trygg plats för Björköbor och besökare. Till helgen lanserar vi därför vårt nya café-utbud för att tillmötesgå de många gäster som vill njuta av en fika på våra stora bryggor, efter eller innan att de njutit av Björkös fina skärgårdsnatur.

Från café-utbudet kommer ni bland annat kunna beställa kanelbullar , smuldegspaj med vaniljsås, räksmörgås, gulaschsoppa , charkbricka, fisk och skaldjurssoppa.

All beställning och servering kommer ske ute vid borden på våra väderskyddade bryggor eller i vår luftigt möblerade restaurang. Vi hoppas att ni skall uppskatta detta nya utbud och service.

Ärtsoppa för er som är hemma!

För er som är hemma på dagarna i veckan öppnar vi en extra dag för ärtsoppa och pannkaka med gräddlingon på torsdagen. Detta kommer också gå att beställa som take-away.

Björkö-kryddad bryggrätt till helgen!

Helgens bryggrätt är en Wallenbergare där Henrik kommer använda ramslök plockad på Björkö som kryddning. Vi serverar som vanligt vår a la carte och alla rätterna på menyn går att beställa som “take-away”.

Skicka gärna en hälsning att ni kommer!

Vädret ser lovande ut så uteserveringen öppnas upp med filtar och ett värmande glatt humör och vi anstränger oss för att glesa ut alla gäster på våra stora ytor, både inne och ute.

Därför är det lite extra kul om ni vill skicka en hälsning till oss om ni kommer. Då har vi bäst möjlighet att leverera med rätt bemanning.

Skicka hälsningen att ni kommer som SMS på 0707-51 86 94, via formuläret här intill eller på FaceBook.

Öppetider:

Torsdag: 12-14
Ärtsoppa och pannkakor med gräddlingon 110 kr

Fredag kl. 17-sent
Lördag  kl. 12-sent
Söndag kl. 12-16

Varmt välkomna!
David med personal