fbpx

Succé för Allsång på Björkö – COVID Edition

I Torsdags sändes för första gången Allsång på Björkö live från Seaside via Facebook. Thom, Mangan och Anders “Pipistrello” bjöd på en kväll fylld av musik, svåra quizfrågor, fantastiska gäster och en magisk atmosfär.

Vi vill tacka alla som har hängt med hemifrån, tillsammans har allsången visats av över 10 tusen tittare! Ett rekord som aldrig kunnat slås på Seasides brygga. Vi är jätte tacksamma för all publik, alla som engagerat sig, sjungit med och bidragit till swishnumret. Överskottet av de intäkter som ni har bidragit med kommer såklart gå till våra fyra lokala organisationer, BMS, IFK Björkö, Öckerö Pride och Sjöräddningssällskapet.

Glöm inte att vara med i quizet där ni kan tävla om fina priser, bland annat en middag på Seaside, genom att kolla på Allsången och svara på Pipistrellos frågor. Frågorna finns på Allsång på Björkös Facebook sida och där kan ni även skicka in svaren.

Återigen stort tack till alla som tittade, till Allsångsgänget, gästerna, våra partners, bild och ljudteknikerna och till Seaside!